Hlavní obsah

Auto jedoucí v protisměru smetlo Alfu Romeo, její řidič nepřežil

Právo, ch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihočeské silnice v pátek ráno zaznamenaly již pátou oběť dopravních nehod od začátku roku. Řidič Škody Octavia jedoucí v protisměru narazil do Alfy Romeo čtyřiačtyřicetiletého řidiče, který tragickou nehodu nepřežil. Sdělila to policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Foto: Policie ČR

Dopravní nehoda dvou osobních vozidel na Strakonicku

Článek

K nehodě došlo v pátek ráno mezi obcemi Jinín a Cehnice na Strakonicku, kde do  Alfy Romeo narazil řidič Škody Octavia, který zatím z nezjištěných příčin vjel do protisměru.

„Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému a zdravotníci převezli do nemocnice zraněného řidiče octavie,” sdělila Právu Nováková.

Jedná se tak již o pátou oběť dopravních nehod na Jihočeských silnicích od začátku nového roku.

Foto: Policie ČR

Dopravní nehoda dvou osobních vozidel na Strakonicku

Nebyla to však jediná nehoda, ke které na jihočeských silnicích v pátek došlo. Ráno se stala na zledovatělé vozovce další dopravní nehoda mezi Úsilným a Borkem na Českobudějovicku, kde řidička sjela do příkopu. V okamžiku, kdy vstoupila na vozovku, ji srazilo další vozidlo a s vážným poraněním skončila v nemocnici.

Reklama

Výběr článků

Načítám