Hlavní obsah

Anglicky mluvící lupič přepadl klenotnictví v centru Prahy, škoda jde do miliónů

– Prahy • Aktualizováno
Novinky, jap, ok

Luxusní klenotnictví v centru Prahy přepadl ve čtvrtek večer ozbrojený pachatel, který mluvil anglicky. Z prodejny si odnesl šperky za několik miliónů korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Kriminalisté vyšetřují loupež v klenotnictví v centru PrahyVideo: Novinky

 
Článek

Loupež se stala krátce po 19. hodině v prodejně na rohu ulic Široká a Pařížská. Na místo se sjela řada kriminalistů i policejních hlídek.

„Dosud neznámý pachatel pod pohrůžkou krátké střelné zbraně odcizil z prodejny šperky v hodnotě několika miliónů korun,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová. Podle informací Novinek se částka pohybuje v řádu dokonce desítek miliónů korun.

Případem se ihned začali zabývat krajští kriminalisté. Ti teď budou vyhodnocovat veškeré stopy včetně kamerových záznamů. Po pachateli policie pátrá.

Podle policie byl lupičem anglicky hovořící muž ve věku kolem 45 let. Je asi 175 cm vysoké postavy a měl tmavě modrou bundu, tmavý svetr, modré džíny a světlé sportovní boty.

„Detektivové uvítají jakoukoli informaci k možnému pohybu pachatele. Občané mohou policii své poznatky předávat prostřednictvím tísňové linky 158,” shrnula Zoulová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám