Hlavní obsah

Policie vyšetřuje hokejistu Proroka kvůli domácímu násilí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LITVÍNOV

Hokejistu litvínovského extraligového týmu Iva Proroka začala vyšetřovat policie. V noci z úterý na středu měl zbít manželku v jejich domácnosti. Útočníkovi hrozí vězení až na tři roky.

Článek

Zraněnou ženu musela odvézt záchranná služba do nemocnice, při incidentu zasahovala také policie. Jak uvedla pro deník Sport mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková, policisté vedou trestní řízení pro podezření z trestného činu násilí proti skupině obyvatel a jednotlivci.

Hokejista se k případu nevyjádřil. Vedení litvínovského klubu se soukromými problémy hráče zabývat nebude. Podle generálního manažera oddílu Václava Hořejšího se klub nebude žádným způsobem vměšovat do soukromých záležitostí svého zaměstnance.

Zkušený útočník po incidentu normálně trénoval, v pátečním zápase extraligy se Spartou se ale neobjeví. V úterním utkání v Karlových Varech dostal trest ve hře a přišel o registrační průkaz, což znamená automatický zákaz startu v jednom zápase.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám