Hlavní obsah

Podezřelý z vraždy pumpařky krátce po tragédii na několik dní zmizel

Právo, Jan Menšík
Vojkovice

V souvislosti s prosincovou vraždou čerpadlářky v Nelahozevsi policie v pondělí večer zadržela dva podezřelé. Jedním z nich je podle informací Práva zhruba třicetiletý D. Š., který pochází z Kralup nad Vltavou. Několik posledních měsíců však údajně společně se svojí těhotnou partnerkou žil v řadovém domku v nedalekých Vojkovicích, kam si pro něj přišla zásahová jednotka.

Foto: Facebook

D. Š., zadržený v souvislosti s vraždou na benzinové stanici v Nelahozevsi

Článek

Podle zdrojů Práva zadržený muž navíc krátce po tragédii na několik dnů zmizel. Policie v současné době vyslýchá lidi z jeho nejbližšího okolí.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací stanice na MělnickuVideo: Policie ČR

Kriminalisté se zásahovou jednotkou zadrželi podezřelé v pondělí pozdě večer na Mělnicku, konkrétně ve Vojkovicích a Kralupech nad Vltavou. Věk ani pohlaví zadržených ale kriminalisté zatím nepotvrdili, na středu odpoledne chystají tiskovou konferenci, kde sdělí podrobnosti k případu.

Středočeské Vojkovice, kde zadrželi jednoho z podezřelýchVideo: Aktu.cz

Dvojici podezřelých zachytila bezpečnostní kamera. Podle vyšetřovatelů si odnesla z pumpy pokladnu a cigarety. Osmapadesátiletou ženu zastřelili podle policie přes zavřené dveře, přestože se nebránila, naopak se před nimi chtěla schovat a utekla do zadní místnosti čerpací stanice. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám