Hlavní obsah

Řidičky auta a náklaďáku museli hasiči po nehodě na Vyškovsku vystříhat

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vícemile

Jihomoravští hasiči zasahovali ve čtvrtek večer u vážné nehody u Vícemilic na Vyškovsku, kde se střetlo osobní auto s nákladním. Zraněné řidičky obou vozidel zůstaly po nehodě zaklíněné, hasiči je vyprostili pomocí speciální techniky.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Vážná nehoda u Vícemilic na Vyškovsku

Článek

Nehoda se stala po 22:00 na silnici I/50. „Hasiči po příjezdu zahájili vyprošťování obou řidiček. Při záchraně museli využít hydraulická vyprošťovací zařízení. U osobního auta bylo nutné odtlačit přístrojovou desku a odstranit boční dveře,“ sdělil v pátek mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Vážná nehoda u Vícemilic na Vyškovsku

Nikdo další se při nehodě nezranil. Hasiči předali obě zraněné ženy do péče zdravotnické záchranky. Kvůli nehodě se zastavil provoz také na železniční trati vedoucí podél silnice.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Vážná nehoda u Vícemilic na Vyškovsku

„Hasiči očistili vozovku a odtahová služba krátce po půl jedné v noci odklidila havarovaná vozidla do jednoho pruhu a provoz tak mohl být obnoven kyvadlově. Činnost na místě zásahu jsme ukončili v 1:10 hodin, dodal Mikoška.

Reklama

Výběr článků

Načítám