Hlavní obsah

Při vážné dopravní nehodě u Hostivice se zranili čtyři lidé, včetně dítěte

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hostivice

Na křižovatce mezi Hostivicemi a Chýní na Praze západ se ve čtvrtek večer střetla dvě vozidla. Při nehodě byli zraněni čtyři lidé, včetně malého dítěte. Na místě zasahoval vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda dvou vozů u HostiviceVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo po 18. hodině na okraji Hostivice v Hájecké ulici. Po střetu skončila dodávka mimo silnici. Místem nehody shodou náhod projížděl středočeský záchranář, který měl namířeno do práce na noční směnu. Okamžitě tak začal pomáhat zraněným.

Na místo vyjelo pět jednotek hasičů z Prahy i Středočeského kraje, dále policisté a záchranáři. Ti na místo vyslali také vrtulník letecké záchranky.

„V naší péči skončili čtyři lidé. Dospělý muž utrpěl vážná zranění a po nezbytném ošetření byl letecky přepraven do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích. Pozemní posádky pak převezly do motolské nemocnice ženu s malým dítětem a dalšího muže. Všichni tři utrpěli lehká poranění,” řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Policisté křižovatku zcela uzavřeli a dopravu odkláněli. Po odletu vrtulníku a odjezdu sanitek pak řídili dopravu kyvadlově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám