Hlavní obsah

Motocykl narazil do palivové nádrže kamiónu. Oba stroje shořely, motorkář nepřežil

Právo, Novinky, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rokycany
Aktualizováno

Na silnici mezi Rokycany a Šťáhlavy se v pondělí v podvečer srazil motocykl s kamiónem. Podle informací Práva narazil motorkář do palivové nádrže kamiónu ve chvíli, kdy kamión odbočoval. Nákladní auto hned explodovalo a oba stroje shořely. Motorkář byl na místě mrtvý.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda motorky a kamiónu na RokycanskuVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Kamión jel z Rokycan směrem na Štáhlavy a chystal se odbočit na odpočívadlo kamiónů. Motorkář jel za ním a kamión se chystal předjet právě ve chvíli, kdy odbočoval, popsali Právu svědci. Narazil do něj z boku přímo do palivové nádrže.

Třiačtyřicetiletý motorkář zemřel na místě, řidič kamiónu vyvázl podle mluvčího záchranné služby Martina Brejchy bez zranění.

Foto: Novinky

Kamión i motorka po nehodě shořely

Silnice je v obou směrech neprůjezdná, podle webu Ředitelství silnic a dálnic zůstane uzavřená do 22:00.

Motorkář zemřel i na Uherskohradišťsku

Motorkář zemřel v pondělí i u obce Staré Hutě na Uherskohradišťsku. Podle serveru dopravniinfo.cz přeletěl přes svodidla do lesa. Utrpěl zranění, kterým nakonec podlehl. Nehoda se stala na silnici 1. třídy z Uherského Hradiště do Slavkova v úseku přes Chřiby.

Policie uvedla, že okolnosti této tragické nehody, a především její příčina jsou předmětem šetření.

Reklama

Výběr článků

Načítám