Hlavní obsah

Provoz na D1 zastavila nehoda, do nemocnice odvezli ženu a malé dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Provoz na dálnici D1 ve směru od Prahy zkomplikovala ve čtvrtek odpoledne nehoda. Nedaleko Ostředku na Benešovsku bouraly dva osobní vozy a dodávka. Záchranáři odvezli do nemocnice ženu a osmiměsíční dítě. Za nehodou se vytvořila dlouhá kolona, zhruba po hodině byl provoz obnoven, informovalo Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD).

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační foto

Článek

K nehodě došlo kolem 14. hodiny na 30. kilometru dálnice ve směru od Prahy, jde o místo mezi exity Hvězdonice a Ostředek na Benešovsku.

Při nehodě byla zraněna žena a její osmiměsíční dítě. „Žena utrpěla zranění lehčího charakteru a po ošetření byla spolu s dítětem odvezena na vyšetření do Fakultní nemocnice Motol,” řekla Novinkám mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová s tím, že dítě po nehodě nejevilo známky zranění.

Před místem havárie se vytvořila dvanáctikilometrová kolona, uvedlo ŘSD. Auta mířící směrem na Brno musela dočasně jezdit po objízdných trasách.

V 15 hodin byla dálnice částečně zprůjezdněna dvěma pruhy a před 15:30 byl provoz obnoven bez omezení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám