Hlavní obsah

Z vraždy muže na Lounsku byli obviněni dva mladíci. Měli vraždit kvůli penězům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Louny

Z vraždy mladého muže na Lounsku policie obvinila dva mladíky ve věku 18 a 19 let. Motivem měly být finanční pohledávky a osobní spory trojice, informovala v pondělí mluvčí policie Alena Bartošová.

Mrtvého našli u obce BitozevesVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policie měla první stopy pachatelů již ve čtvrtek několik hodin po nalezení těla u Bitozevsi. Že se jedná o vraždu, však potvrdila až v pátek, kdy požádala svědky o pomoc.

Následně byli zadrženi dva lidé. „Jedná se o 19letého muže z Mostecka a 18letého muže ze Žatecka. V případě odsouzení jim hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od patnácti do dvaceti let nebo trest výjimečný,“ uvedla Bartošová.

Pitva ukázala, že zavražděný mladý muž ze Žatce zemřel brutálním a surovým způsobem. Jak Novinky již minulý týden informovaly, zbraní měl být nůž. Oběť utrpěla mnoho bodnořezných ran. [celá zpráva]

„Podle kriminalistů za zločinem stály osobní spory a nevyjasněné finanční pohledávky. Obvinění se k činu doznali. Podle zjištění policistů mělo ke zločinu dojít o minulém víkendu,“ uzavřela Bartošová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám