Hlavní obsah

Honičku na Teplicku ukončila nehoda na kruhovém objezdu

Novinky, emi
Teplicko

Automobil bez registračních značek pronásledovali v sobotu dopoledne policisté z Dubí na Teplicku. Sedmadvacetiletý řidič unikajícího vozu při ní nezvládl řízení, havaroval na kruhovém objezdu a následně byl zadržen.

BEZ KOMENTÁŘE: Ujíždějící řidič nezvládl kruhový objezdVideo: Policie ČR

 
Článek

Honičku odstartovala běžná silniční kontrola v Novosedlicích. Řidič nedbal výzvy policistů k zastavení a začal ujíždět. Nejdříve se snažil policistům ztratit v ulicích Novosedlic, pak v zahrádkářské kolonii, přes kterou najel na Nákladní ulici v Teplicích.

„Svou agresivní a nebezpečnou jízdou v téměř stokilometrové rychlosti ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu, projížděl na červenou a jen náhodou nedošlo ke srážce s jinými vozidly,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Dubští policisté řidiče osobního vozidla dopadli za kruhovým objezdem v Hřbitovní ulici poté, co muž nezvládl řízení a najel na obrubník.

Podle mluvčího má řidič zákaz řízení všech motorových vozidel, za volant navíc usedl bez souhlasu vlastníka vozu. K tomu měl ještě pozitivní test na omamné a psychotropní látky v těle.

„Muž je podezřelý z přečinů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a neoprávněného užívání cizí věci, vyšetřován je na svobodě,” uvedl Vítek.

Reklama

Výběr článků

Načítám