Hlavní obsah

Auto na Trutnovsku narazilo do stromu a vzplanulo. Řidič to přestál bez zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Horní Kalné nad Trutnovsku narazil nad ránem řidič do stromu. Před požárem automobilu, u kterého museli zasahovat hasiči, se řidiči podařilo uniknout a z nehody vyvázl bez zranění.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Řidič stačil vozidlo včas opustit

Článek

Zprávu o havarovaném vozidle, jež začalo po nárazu do stromu hořet, dostali hasiči těsně po čtvrté hodině ranní.

„Na místo události byli vysláni profesionální hasiči z Vrchlabí a Nové Paky. U zásahu vypomohli i sousedé z Libereckého kraje, profesionální hasiči z Jilemnice,” uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Oheň zničil přední část a interiér automobilu

„Vozidlo začalo hořet v motorové části. Během požáru se ve vozidle nenacházely žádné osoby, nedošlo tak ke zranění,” dodala mluvčí.

Po uhašení automobilu hasiči místo odvětrali a zkontrolovali, zda se v něm nenachází další případná ohniska. Celou motorovou část pak ochladili. Místo události předala jednotka po ukončení zásahu policii.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Zničení interiér fabie

Řidič červeného sedanu Škoda Fabia nejen že dokázal před požárem včas z auta utéct, náraz do stromu přečkal bez zranění.

„Mám pouze informace, že to byla nehoda bez zranění a bez alkoholu,” uvedla na dotaz Novinek policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám