Hlavní obsah

Auto při nehodě v centru Prahy porazilo semafor. Zranili se tři lidé a pes

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na křižovatce v centru Prahy se v noci na pátek střetla dvě osobní auta, z nichž jedno navíc smetlo semafor. Řidič jednoho z vozů odmítl dechovou zkoušku. Záchranáři převezli do nemocnic tři zraněné.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na křižovatce u BulharuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala dvě minuty po půlnoci na křižovatce ulic Husitská a Seifertova. Podle informací z místa naboural řidič BMW do stojící Škody Citigo.

„Událost nám byla ohlášena jako nehoda dvou osobních vozidel se zraněním. Policisté chtěli na místě podrobit účastníky dechové zkoušce, kdy u jednoho z nich vyšla s negativním výsledkem a kdy druhý z účastníků se dechové zkoušce podrobit odmítl. Po převozu do nemocnice byl u dotyčného zajištěn odběr biologického materiálu,” řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan.

O psa se musel postarat veterinář

Na místo se sjeli hasiči i záchranáři. Hasiči zajistili vozidla proti požáru. Záchranáři pak ošetřili zraněné.

„Na místo jsme vyslali dvě záchranářské posádky. V naší péči skončili tři muži ve věku 33, 35 a 43 let. Dva z nich jsme převezli na chirurgii Fakultní nemocnice Královské Vinohrady a dalšího pak do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí, a to k dalšímu vyšetření,” sdělila mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

Ve škodovce byl navíc při nehodě zraněn také pes. Postarat se o něj musel přivolaný veterinář z Petmedicu.

„Událost v tuto chvíli prošetřujeme. Stejně tak zjišťujeme míru zavinění jednotlivých účastníků a příčinu dopravní nehody jako takové,” doplnil Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám