Hlavní obsah

Kamión s nákladem aut shořel na Pražském okruhu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Kamión a šest převážených aut lehlo popelem v noci na čtvrtek na Pražském okruhu na nájezdu na dálnici D11. Škoda byla vyčíslena na pět miliónů korun.

Foto: HZS Praha

Zásah hasičů na sjezdu

Článek

Kamión začal hořet po třetí hodině ráno na nájezdu od mladoboleslavské D10 na dálnici D11. Podle zástupce velícího důstojníka pražských hasičů Jaromíra Piesche požár vznikl zřejmě od přehřátých brzd.

"Podle prvotních informací požár vznikl v důsledku technické závady jedné z pneumatik," dodala mluvčí policie Andrea Zoulová.

Foto: HZS Praha

Zásah hasičů na sjezdu

Při požáru nikdo nebyl zraněn, hasiči museli z kamiónu vynést propanbutanovou láhev, uvedl Piesch. „Z osmi aut, která převážel, bylo šest totálně zničeno požárem, dvě se podařilo uchránit,” dodal.

Foto: HZS Praha

Shořel náklad převážených aut

Policie z nájezdu odkláněla dopravu, protože bylo podezření, že oheň poškodil most a v něm uložené kabely. "Na místo byl proto přivolán statik, který situaci odborně zhodnotil a doporučil její zprovoznění," řekla k silnici Zoulová. Auta mohla uzavírku objet přes kruhový objezd u obchodu Ikea.

Foto: HZS Praha

Shořel náklad převážených aut

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám