Hlavní obsah

Octavia na dálnici D6 smetla posádku citroënu, který předtím boural

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Posádku citroënu, který v pondělí kolem 6. hodiny ráno boural na zledovatělé dálnici D6 u Braškova na Kladensku, smetla o chvíli později řidička octavie. Jeden člověk zemřel, další byl vážně zraněn.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička na D6 srazila posádku havarovaného vozuVideo: Novinky

 
Článek

„Došlo k nehodě osobního vozidla Citroën. Z něj vystoupil řidič se svým spolujezdcem, aby mohli zajistit místo dopravní nehody. V tu chvíli však posádku srazila řidička octavie,” řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Nováková.

Na místo okamžitě vyrazili hasiči i záchranáři. Přivolaný lékař už ale u jednoho z mužů mohl pouze konstatovat smrt.

„Jeden z mužů zemřel, druhý utrpěl vážná zranění. Dálnice byla ve směru na Prahu uzavřena,” doplnila Nováková.

K místu vyrazili kriminalisté, kteří se budou nehodou zabývat. Řidička octavie se po nehodě zhroutila a skončila v péči psycholožky hasičů.

Dopravu ovlivňuje mráz

Silnice na celém území jsou sjízdné, místy však se zvýšenou opatrností. V Plzeňském kraji v okresech Plzeň-sever a Rokycany se tvoří mlhy.

Ty se objevují ve Zlínském kraji, na Vsetínsku vozovky od středních poloh pokrývá uježděný sníh.

V Ústeckém kraji jsou silnice sjízdné se zvýšenou opatrností. Dopravu na silnici I/13 u Prunéřova komplikuje hromadná nehoda nákladních a osobních aut.

V Libereckém kraji mohou komunikace namrzat kvůli velmi nízkým teplotám, na Jizerce bylo naměřeno minus 19,9 stupně Celsia.

Silnice v Moravskoslezském kraji jsou sjízdné, vymrzlé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám