Hlavní obsah

Nález sraženého člověka v kolejišti zastavil v Praze vlaky

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Mezi Masarykovým nádražím a nádražím Libeň v Praze srazil v pátek večer vlak muže. Na místo vyjeli policisté i záchranáři, provoz na trati musel být zcela zastaven. Opatření se dotklo čtyř desítek spojů. Muž svým zraněním podlehl.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Masarykovo nádraží v Praze

Článek

"Krátce po 18. hodině jsme přijali oznámení o osobě sražené vlakem, kdy osoba neměla jevit známky života," řekla Novinkám policejní mluvčí Iveta Martínková.

Z prvotních informací nebylo zřejmé, kde přesně k nehodě došlo. Zastaven tak musel být provoz na trati mezi Libní a Masarykovým nádražím, ale i mezi Libní a Hlavním nádražím. Opatření se tak dotklo přibližně 40 vlakových spojů. Později se ukázalo, že muž leží nedaleko ulice Pod Plynojemem.

Vážně zraněného člověka bez známek života našli záchranáři na trati vedoucí na Masarykovo nádraží. Provoz na trati vedoucí na Hlavní nádraží tak mohl být krátce po 18:30 plně obnoven. Vlaky mezi libeňským a Masarykovým nádražím nejezdily tři hodiny.

Nehodou se zabývají kriminalisté a pracovníci drážní inspekce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám