Hlavní obsah

Policie hledá muže s nožem, který v Kladně křičel Alláhu akbar

Kladno
Aktualizováno

Policisté pátrají po muži, který se ve středu pohyboval po Kladně s nožem v ruce a vykřikoval Alláhu akbar (Bůh je veliký). Muže natočily bezpečnostní kamery, snímky z nich policie nyní zveřejnila.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté pátrali ve středu po muži v areálu bývalých hutíVideo: Novinky

 
Článek

Muž se ve středu odpoledne pohyboval před divadelní kavárnou a dále v ulicích Josefa Hory, Roosveltova, Divadelní a Petra Bezruče. V ruce držel nůž s čepelí dlouhou asi 12 centimetrů.

„Vzhledem k tomu, že tu bylo podezření z trestného činu, byly operačním důstojníkem ihned poté, co přijal oznámení o podezřelé osobě, vyslány na místo všechny dostupné policejní hlídky, přivolán byl i policejní vrtulník s termovizí,” sdělila v pátek policejní mluvčí Michaela Nováková.

Foto: Policie ČR

Policie zveřejnila fotografii hledaného muže z městského kamerového systému.

Pátrání ale k nalezení muže nevedlo.

Muž podle Novákové nikoho neohrožoval, pouze provolával Alláhu akbar.

V ulici Josefa Hory před divadlem odcizil pětatřicetiletému muži z lavičky mobilní telefon, který po menší potyčce s okradeným zahodil do parku. „Potom se dal na útěk do areálu bývalých hutí Poldi,” doplnila Nováková.

Foto: Policie ČR

Hledaný muž

Hledanému muži je 25 až 35 let a měří 165 až 170 centimetrů. Má tmavší pleť, černé vlasy a černý plnovous. Podle svědků mluvil plynně česky, bez přízvuku.

Policie přivítá veškeré informace o hledaném na služebně v Havířské ulici nebo na čísle 974 873 317 či bezplatné lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám