Hlavní obsah

Řidič na Bruntálsku přetočil auto přes střechu, na místě zemřel

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál

Tragickou nehodu řešili ve čtvrtek večer policisté na Bruntálsku. Mezi obcemi Lomnice a Valšov nezvládl 43letý řidič zatáčku a narazil do stromu. Muž na místě podlehl svým vážným zraněním. Právo o nehodě informovala bruntálská policejní mluvčí Pavla Jiroušková.

Foto: Policie ČR

Třiačtyřicetiletý řidič narazil autem do stromu.

Článek

„Nehoda se stala ve čtvrtek ve 21.28 hodin. Řidič po průjezdu mírné pravotočivé zatáčky přejel do protisměru a dále za levý okraj vozovky, kde narazil do stromu. Automobil se následně několikrát přetočil přes střechu,“ popsala nehodu policejní mluvčí.

Dodala, že řidič po nehodě zůstal zaklíněn v autě. „Jeho tělo vyprostili hasiči se speciální technikou. Bohužel na místě podlehl svým vážným zraněním. Na místo byl povolán i policejní krizový intervent, který vyrozuměl pozůstalé,“ dodala Jiroušková.

Příčiny a okolnosti této tragické nehody zjišťují dopravní policisté. Silnice byla v době prošetřování nehody uzavřena v obou směrech.

Reklama

Výběr článků

Načítám