Hlavní obsah

Řidič se srazil na přejezdu s vlakem. Posbíral kousky z rozbitého auta a ujel

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

Policie pátrá po řidiči, který se v pátek po 8. hodině ráno střetl s osobním vlakem, ale od nehody ujel. Nehoda se stala na železničním přejezdu bez závor mezi Bakovem a Kněžmostem na Mladoboleslavsku. V hledáčku je řidič černého osobního auta značky Citroën C1.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Před kolejemi a blikajícím červeným výstražným světlem už stálo osobní auto. K němu zezadu podle policie přijel černý citroën. Nečekal, až přejede vlak, objel stojící auto a vjel na koleje.

„Tam už přijížděl vlak a vrazil do zadní části projíždějícího citroenu. Řidič za přejezdem zastavil, posbíral kousky z rozbitého auta i SPZ, která z vozu odpadla, všechno hodil do auta a ujel,“ řekla Právu mluvčí středočeské policie Markéta Johnová.

Ve vlaku se nikomu nic nestalo, na dobu vyšetřování tu byla zastavena doprava. Police nyní pátrá po řidiči černého citroënu a žádá veřejnost o pomoc při pátrání.

Reklama

Výběr článků

Načítám