Hlavní obsah

Na Bruntálsku auto smetlo chodce, u Mladé Boleslavi narazil řidič do stromu

Právo, ČTK, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Holčovice/Bakov nad Jizerou

Začátek letních prázdnin poznamenaly hned dvě tragické nehody. Smrtí pětadvacetiletého mladíka skončil časně ráno na Bruntálsku střet osobního automobilu s chodcem. Na Mladoboleslavsku zase nepřežil řidič náraz svého auta do stromu.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

V Holčovicích na Bruntálsku došlo k tragédii kolem druhé hodiny ranní, auto řídil čtyřiačtyřicetiletý muž. „Chodec utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. Příčiny a okolnosti této nehody intenzivně prověřují kriminalisté,“ sdělila bruntálská policejní mluvčí Pavla Jiroušková s tím, že u řidiče byla provedena orientační zkouška na přítomnost alkoholu a drog s negativním výsledkem. Na místě nehody musel zasahovat i policejní krizový intervent.

„Žádáme svědky, kteří mohou poskytnout jakékoliv informace k objasnění okolností této tragické události, aby kontaktovali bezplatnou linku 158 nebo přímo krnovské kriminalisty na čísle 974 731 609 nebo 974 731 603,“ doplnila mluvčí.

Po nárazu auto začalo hořet

U Bakova nad Jizerou na Mladoboleslavsku ráno zemřel řidič po nárazu osobního vozu do stromu. Po nehodě začalo auto hořet. Příčinu nehody policie vyšetřuje, informoval středočeský policejní mluvčí Pavel Truxa.

Nehoda se stala po osmé hodině ráno mezi obcemi Horka a Zájezdy. „Auto vyjelo mimo vozovku z dosud nezjištěných příčin,” uvedl mluvčí. Silnice mezi Bakovem nad Jizerou a Zájezdy byla zhruba tři hodiny uzavřena, řidiči místo objížděli přes Studénku nebo Kněžmost. Škoda na autě činí zhruba 100 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám