Hlavní obsah

Na nájezdu na Pražský okruh se srazily čtyři kamióny, tvoří se kolony

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Na nájezdu na Pražský okruh ve směru na Plzeň u Slivence se ve středu dopoledne srazily čtyři kamióny. Řidič jednoho z nich byl převezen do nemocnice. Druhá nehoda se stala u Jesenice ve směru na dálnici D1. Tunely Lochkov a Cholupice byly dočasně uzavřeny.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Na nájezdu na Pražský okruh ve směru na Plzeň u Slivence se srazily čtyři kamióny.

Článek

Nehoda čtyř kamiónů se stala v ulici K Barrandovu v 9:15 u nájezdu na Pražský okruh. Hasiči z jednoho kamiónu vyprostili řidiče.

„Muž byl převezen do nemocnice s řeznými ranami. Policisté museli celou komunikaci uzavřít a snaží se co nejrychleji zprovoznit alespoň jeden jízdní pruh,“ řekla Novinkám mluvčí policie Eva Kropáčová.

Další nehoda komplikovala provoz na Pražském okruhu u Jesenice ve směru na D1, kde se srazil kamión s osobním autem. Nehoda se obešla bez zranění.

Podle dopravního serveru byly také na několik desítek minut uzavřeny tunely Lochkov a Cholupice ve směru na dálnici D1. Tvoří se několikakilometrové kolony. Obě nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám