Hlavní obsah

Vyproštění kamiónu se nezdařilo, tatra hasičů skončila v příkopu

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valašské Meziříčí

Velké komplikace prožili na zasněžených cestách na Valašsku samotní silničáři a hasiči. Kolem půlnoci měli hasiči pomáhat kamiónu uvízlému na jedné z ulic Valašského Meziříčí, nakonec ale jejich Tatra 815 skončila převrácená na střeše. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

Foto: HZS Zlínského kraje

Tatra hasičů z Valašského Meziříčí skončila při vyprošťování kamiónu převrácená v příkopu.

Článek

Krajské operační středisko zlínských hasičů přijalo žádost o pomoc při vyproštění kamiónu, který uvízl na Hranické ulici, krátce před půlnocí.

„Na místo byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Valašské Meziříčí s vozidlem Tatra 815,“ uvedl mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Libor Netopil. Už cesta k zásahu podle něj byla komplikována stavem silnice, kdy pod čerstvou vrstvou sněhu byl zcela zledovatělý povrch.

Foto: HZS Zlínského kraje

Tatra hasičů skončila na střeše.

„Při zahájení vyprošťovacích prací sjel na zledovatělém povrchu náš zásahový vůz a převrátil se do příkopu vedle krajnice. Při události nedošlo k žádnému zranění,“ sdělil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám