Hlavní obsah

Opilec s téměř 4,5 promile napadl obsluhu i strážníky

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec králové

Začátek víkendu se nevyvedl třiadvacetiletému muži, který popíjel v jedné z královéhradeckých restaurací. Dostal se do konfliktu s obsluhou a na spor reagoval vyhozením kovové židle na chodník mezi poklidně se procházející se občany. Skončil na záchytce, kde mu naměřili 4,46 promile alkoholu v dechu.

Foto: Petr Nový, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„Muž celkově reagoval nepřiměřeným způsobem, choval se arogantně a slovně urážel personál i ostatní hosty. Přivolanou hlídku verbálně napadal a odmítal uhradit způsobenou škodu. Protože nemohl prokázat svoji totožnost, byl požádán, aby nastoupil do služebního vozidla. Neustále nadával a nakonec se pokusil strážníka fyzicky napadnout,“ uvedla mluvčí Městské policie v Hradci Králové Eva Čížková.

Pro zklidnění mu proto byla nasazena služební pouta. Po ověření totožnosti převezla hlídka opilého třiadvacetiletého muže na záchytku. Nyní bude událost šetřit správní orgán hradeckého magistrátu, kde bude vyčíslena výše způsobené škody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám