Hlavní obsah

Zapomeňte na Krkonoše. Myslete na Alpy a svou peněženku

Novinky, Nev-Dama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předprodeje lyžařských zájezdů do Alp jsou v plném proudu. Češi využívají prvomomentových slev až 15 procent, dětí zdarma, sněhových garancí a kupují tisíce zájezdů každý den. Na co lákají Alpy a jaké jsou hlavní taháky pro české lyžaře?

Lyžování v italských Alpách.

Článek

Lepší počasí, více sněhu, širší sjezdovky, zkrátka lepší lyžování. A po něm více možností kam zajít na večeři nebo kde zrelaxovat tělo. Parametrů, ve kterých snesou české hory srovnání s Alpami, není mnoho. Možná překvapivě je to ale cena!

„Přes 80 procent lyžařských zájezdů jsme loni prodali do italských Alp. Přibývá lidí, kteří vědí, že výhodný balíček, který obsahuje ubytování a skipas, znamená, že lyžování v Alpách vyjde na stejné peníze, jako na českých horách, ale zážitek je nesrovnatelně lepší,“ říká Jan Osúch z NEV-DAMY, české lyžařské jedničky, která je součástí cestovní skupiny FISCHER.

Do Rakouska zase podle Osúcha láká lyžaře blízkost z ČR a možnost vybrat si pohodlně ubytování předem. „Víme, že do Rakouska jezdí lidé na kratší dobu. Rozšířili jsme zde proto nabídku zkrácených pobytů,“ říká.

Klienti NEV-DAMY mohou vybírat i z pobytů s dětským animačním klubem. V něm čeští instruktoři učí děti lyžovat a animátoři se jim starají o zábavu.

Výběr článků

Načítám