Hlavní obsah

Začněte konečně makat na tom, co vás baví!

Komerční článekT-Mobile Czech republic a.s.

K rozjezdu vlastního podnikání nestačí jen nápad a odvaha, ale i know-how. Získejte zdarma cenné informace pro start podnikání na odborném semináři pro začínající podnikatele a začněte konečně makat na tom, co vás baví!

Začněte konečně makat na tom, co vás baví!

Článek

Právě odstartoval druhý ročník podnikatelské soutěže Rozjezdy pořádaný společností T-Mobile. Soutěž je určená všem, kteří mají nápad na vlastní podnikání a chtějí ho uskutečnit. Součástí Rozjezdů 2012 jsou i odborné semináře pro soutěžící a širokou veřejnost, na kterých se účastníci dozvědí zajímavé informace z oblasti podnikání, marketingu, komunikace nebo obchodu.

V Jihočeském kraji se bude odborný seminář konat 7. srpna od 9.00 hod v Hotelu Budweis, Mlýnská 6, České Budějovice. Semináře jsou zdarma a vzhledem  k velkému zájmu veřejnosti a omezenému počtu míst je třeba svou účast potvrdit. Zájemci se mohou registrovat od 18. do 29. července na

V Jihočeském kraji se bude odborný seminář konat 7. srpna od 9.00 hod v Hotelu Budweis, Mlýnská 6, České Budějovice. Semináře jsou zdarma a vzhledem  k velkému zájmu veřejnosti a omezenému počtu míst je třeba svou účast potvrdit. Zájemci se mohou registrovat od 18. do 29. července na www.t-mobile.cz/rozjezdy.

Účastníci se mohou těšit nejen na cenné rady odborníků, ale i na zajímavé prezentace podnikatelských projektů, které obsadily přední příčky v regionálním hlasování Rozjezdů.

Výběr článků

Načítám