Hlavní obsah

Začátek roku s prázdnou peněženkou? Máme řešení!

Komerční článek

Většina domácností řeší největší finanční nouzi v roce právě na jeho začátku. Šťastnější sáhnou do úspor, ostatní hledají možnosti, jak vyjít do dalšího měsíce. Equa bank pro takové situace představila kontokorent s unikátním pojištěním.

Začátek roku s prázdnou peněženkou? Máme řešení!

Článek

Všední kolotoč starostí a složenek se po Novém roce opět hlásí o slovo. Pokud se ani vám finančních prostředků nedostává, není hned nutné běžet pro půjčku. Placení můžete rychle a bezpečně překlenout s kontokorentem, který si můžete rychle a především zdarma sjednat u Equa bank.

Kontokorent můžete čerpat až do výše 100 tisíc korun, a to za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Jeho správa i využívání jsou rovněž zcela bez poplatků, platíte pouze úrok, který je nejnižší na trhu. Výši kontokorentu si navíc můžete flexibilně měnit – zvyšovat nebo snižovat, a to prostřednictvím internetového bankovnictví.

Klidné spaní s pojištěním

Ocitnete-li se v nepříznivé finanční situaci vlivem ztráty zaměstnání nebo pracovní neschopnosti, uhradí za vás pojišťovna celou čerpanou částku kontokorentu. Cena pojištění přitom činí pouze 1 % z čerpané částky. Pokud kontokorent čerpat nebudete, neplatíte ani žádné pojištění.

Více na www.equabank.cz.

Výběr článků

Načítám