Hlavní obsah

Vzdušné a romantické!

Novinky, novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Užívejme si smyslné okamžiky, lehkost bytí i všední dny přikrášlené dotekem romantiky.

Článek

Módní oblečení nám tyto pocity podpoří, romantika je prostě "in".

Ažurové pulovry zavinovacího vzhledu, tílka s něžnou krajkou a volánové sukně, rozevláté tuniky a šaty s květinovými motivy, to vše je vítanou změnou po teplých bundách a kabátech.

Lehké, vzdušné a transparentní materiály nás po zimě opravdu potěší. Zahalme se do květinových motivů, pastelových odstínů, batikovaných vzorů a vnímejme smyslnou ženskost modelů, které nám jaro  přináší. Divoká tropická barevnost dobije naši energii a jemné odstíny nás něžně zahalí.

 Pestrý výběr doplňků je pro tyto módní trendy typický, nosí se zdobené pásky, korále, přívěsky, náušnice, tašky, kabelky a pásková obuv na zavázání kolem kotníků. Můžeme se inspirovat přírodou, etnickými vlivy nebo stylem retro, a kombinovat podle libosti, to je to, co nás bude na této módě bavit.

Vychutnejme si nepřeberné kombinace a pestrou barevnost, zkrátka si užívejme příjemné řádění v nové jarní a letní sezoně!

Vzdušné a romantické modely na www.quelle.cz

Výběr článků

Načítám