Hlavní obsah

Vánoce se Subaru AWD

Novinky, SUBARU ČR, s.r.o.

Akční Subaru - spojení slov, které vypovídá nejen o schopnostech aut této značky, ale může se v něm skrývat i výprodejová nabídka vozů s pohonem všech kol.

SUBARU ČR, s.r.o.

Článek

Nedávno jsme pro vás otestovali Subaru XV - auto, které přináší do modelové řady Subaru další vzrušení. Pořádné zimní pneumatiky, které schopnosti XV v tomto období dále rozšiřují, přijdou vhod. Na zimu se prostě musíte připravit a Subaru nyní nabízí komplety litých kol se zimními pneumatikami v ceně až 35 tisíc korun zdarma.

Další model - Forester - musí na skladě udělat místo pro novější generaci a tak se ta současná, modelový rok 2012, začala vyprodávat. Poslední vozy se doprodávají z evropských skladů s bonusem dvaceti procent. Zásoby jsou už omezené, takže bude lepší si pospíšit - např. Forester 2.0D Active 6M/T, který stojí 759 000 Kč, nyní můžete mít v akční ceně za 607 000 Kč.

Výprodej skladů se týká i Outbacku 2012 a Legacy 2012. U nich je akční nabídka ještě bohatší, takže neváhejte a kontaktujte autorizované partnery Subaru a pořiďte si nový vůz s řadou bonusů: U Outbacku 2.0D získáváte přímou slevu šedesát tisíc korun, při financování Subaru finance až 80 000 Kč. U Legacy 2.5i CVT Active kombi s převodovkou Lineartronic nyní ušetříte 70 000 Kč, při financování až devadesát tisíc. Tento model je vhodný i k přestavbě na LPG se zárukou 3 roky, takže dokonce na provozu můžete šetřit ještě více. A navíc k oběma modelům získáváte opět komplet zimních kol v hodnotě 35 000 Kč.

A ještě něco: na všechny vozy Subaru teď importér nabízí navazující 2letou záruku k 3leté záruce výrobce, čili 5 let záruky na nový vůz.

Více informací také na www.subaru.cz.

Výběr článků

Načítám