Hlavní obsah

Užijte si letos opravdu vzrušující Vánoce!

Novinky, Herbo Medica

Do Štědrého dne už zbývá málo času a tak si i tradiční opozdilci začínají lámat hlavu, čím letos potěší své protějšky. Kdo má rád vzrušení, jistě vybere dárek, který přinese do vánočního času trochu dobrodružství. Řešením je Exclusive intim gel od Erectan®!

Ilustrační foto

Článek

Překvapte partnera či partnerku luxusně zabaleným dárkem, který dovolte rozbalit, až budete o samotě! Jen vy budete vědět, že přinese dokonalé vzrušení vám oběma.

Unikátní složení intim gelu podpoří prokrvení pohlavních orgánů a tím vzrušení obou partnerů. Muže potěší podpora pevné, dlouhotrvající erekce, ženám tento lubrikační gel přinese dokonalý prožitek při milování. Vše navíc umocní nádherná vůně gelu, zabaleného do luxusní černé tvrzené krabičky se stříbrnou ražbou. Exclusive intim gel je plněný do stříbrného airless flakonku, který umožňuje přesné a čisté dávkování. Jde o jednoznačně nejlepší lubrikační gel od Erectan® na trhu.

Produktová řada Erectan

Pokud si někteří muži přejí mít ještě více jistoty, mohou využít tobolky Erectan® 400 mg. V ČR vyvinutý a vyráběný doplněk stravy je složen z tělu vlastních aminokyselin na přírodní bázi, které zvyšují produkci NO v tkáních. To má za následek výraznější prokrvení topořivých tkání. Pro dlouhodobé užívání je pak určen Erectan® ManLONG. Obsahuje přírodní kombinaci extraktů bylin a látek pro dlouhodobé užívání a zkvalitnění erekce. Balení 120 tobolek vydrží celé 2 měsíce. Všechny přípravky od Erectan® jsou k dostání bez lékařského předpisu v lékárnách nebo přímo na webových stránkách výrobce www.erectan.cz s možností okamžitého odeslání a především diskrétního dodání.

Výběr článků

Načítám