Hlavní obsah

Úvěry pro vaše podnikání i váš klid od Artesy spolehlivě již 20 let

Komerční článekArtesa

Přemýšlíte, jak znásobit podnikání, jak být užiteční a seberealizovat se podle představ? Máte projekt vašich snů, ale chybí vám peníze? Hledejte vhodné financování.

Foto: Artesa

Spořitelní družstvo Artesa

Článek

Postarat se o ně může spořitelní družstvo Artesa, které nejen drobné střadatele, ale také firemní zákazníky provází na českém finančním trhu již 20 let. Nabízí provozní, investiční a kontokorentní úvěry a významně také financování developerských projektů. Největší předností je rychlost a flexibilita v jednání, kdy se každá žádost posuzuje individuálně ve vazbě na specifické požadavky zákazníka a jeho projekt. Schvalování netrvá dlouho. Profesionální síť poradců si svých klientů váží a šetří jim čas díky své odborné kvalitě a pomoci.

Společnost Artesa působí napříč Českou republikou a je stabilní finanční institucí, která za dobu své činnosti poskytla firmám přes 9 miliard úvěrů.

Respekt k tradici a značkám

V současné době má Artesa přes 4000 členů. Ctí hodnoty, které stojí nejen na dobrém vzájemném obchodu, ale také na mezilidských vztazích. Dokládá to například spolupráce se společností Schicht, která znovu přivedla na trh značku drogistického zboží Jelen. S pomocí financování od Artesy, jež poskytla startovací úvěr, se její někdejší slávu podařilo vzkřísit, dodat jí nového lesku s moderní image tak, aby vyhovovala nejnáročnějším požadavkům na ekologii i vnímání uživateli. Respekt k tradici je jedním z milníků v historii úspěchů Artesy. Když se rozhodla firmu Schicht podpořit, bylo jasné, že se chce podílet i na obohacení českého trhu výrobky s výjimečným inovativním benefitem.

Zisk roste

Rozrůstá se spolupráce s makléřskými a poradenskými společnostmi. Úspěšné fungování spořitelního družstva dokládají rovněž výroční zprávy. Z výsledků hospodaření vyplývá, že za rok 2017 byl čistý zisk 3,4 milionů korun. V roce 2018 se tento zisk výrazně zvýšil, a to na 5,8 milionů korun.

Bez nesmyslných poplatků

Artesa je výjimečná korektností i postupy. Nabízí jednoduchá a efektivní řešení. I proto se klienti vrací. Ať již požadují vedení běžných účtů, dlouhodobější úložky finančních prostředků ve formě termínovaných a spořících vkladů či hotovostní a bezhotovostní platební styk. Artesa si zakládá na profesionálním přístupu, funguje bez nesmyslných poplatků a s nadstandardními úrokovými sazbami na depozitních produktech. Všechny vklady jsou pojištěny ze zákona, a to až do výše 100 000 eur, ve výši 100 % jistiny i úroků.

Důvěra a spolehlivost

Vizí je zůstat i nadále spolehlivým finančním partnerem a dobrým rádcem, který pomáhá hledat nejvhodnější řešení při realizaci podnikatelských záměrů klientů i jednotlivců. Artesa se snaží být po boku všem, kteří se rozhodli vsadit na důvěru a stabilitu zavedené společnosti.

Výběr článků

Načítám