Hlavní obsah

Spotřebitelské úvěry od Lišky vám pomohou s bydlením i radostmi

Novinky, Českomoravská stavební spořitelna, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potkalo vás před Vánocemi nepříjemné překvapení v podobě rozbité pračky, nebo si prostě jen chcete udělat radost hezkým dárkem? Máme řešení, využijte spotřebitelské úvěry od Lišky. Na výběr je spotřebitelský úvěr na bydlení nebo neúčelový úvěr.

Článek

Spotřebitelský úvěr na bydlení vám umožní například pořídit si nové vybavení domácnosti, koupit nebo rekonstruovat rekreační bydlení, garáž apod. Předností účelového úvěru je především jeho výhodné úročení oproti jiným typům půjček, široký výběr účelů nebo možnost čerpání peněz ihned s doložením účelu až za 6 měsíců.

(Reprezentativní příklad Spotřebitelského úvěru od Lišky ve výši 150 000 Kč na 120 měsíců:  RPSN 10,1%, úroková sazba 9,7 % p.a., poplatky za  podání žádosti, poskytnutí a správu 0 Kč, měsíční splátka 1958 Kč, celková částka k úhradě 234 845 Kč. Výše splátky platí za předpokladu čerpání úvěru 15. den v měsíci s první splátkou 15. den měsíce následujícího. Splácení úvěru probíhá vždy k 15. dni v měsíci. V případě bezproblémového splácení může být poslední anuitní splátka nižší.)

Neúčelový spotřebitelský úvěr lze využít na cokoliv, například na nákup elektroniky, spotřebního zboží nebo při přechodném nedostatku finančních prostředků. Neúčelový úvěr je příjemným, spolehlivým a rychlým zdrojem peněz.

(Reprezentativní příklad Spotřebitelského úvěru od Lišky ve výši 70 000 Kč na 84 měsíců:  RPSN 19,4 %, úroková sazba 17,9 % p.a., poplatky za  podání žádosti, poskytnutí a správu 0 Kč, měsíční splátka 1468 Kč, celková částka k úhradě 123 172 Kč. Výše splátky platí za předpokladu čerpání úvěru 15. den v měsíci s první splátkou 15. den měsíce následujícího. Splácení úvěru probíhá vždy k 15. dni v měsíci. V případě bezproblémového splácení může být poslední anuitní splátka nižší.)

U obou úvěrů vás jistě potěší poskytnutí i správa úvěru zdarma, výhodné pojištění proti neschopnosti splácet, možnost předčasného splacení úvěru bez poplatku i možnost získat bez zajištění až 300 000 Kč. V případě přizvání ručitele či spolužadatele k úvěru lze získat až 600 000 Kč. Samozřejmostí je i bezplatný poradenský servis finančního poradce ČMSS.

Více informací o aktuální nabídce Českomoravské stavební spořitelny najdete na internetových stránkách http://www.cmss.cz/. Tam také snadno vyhledáte kontakt na nejbližšího finančního poradce ČMSS.

Českomoravská stavební spořitelna, a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost týkající se spotřebitelských úvěrů pro následující věřitele: Československou obchodní banku, a.s., Poštovní spořitelnu a Hypoteční banku, a.s. Na základě smluvního vztahu s věřiteli Českomoravská stavební spořitelna, a.s. vyhledává pro věřitele zájemce o uzavření obchodů a není oprávněna činit právní úkony jménem věřitele.

Výběr článků

Načítám