Hlavní obsah

Spárovací hmota dostupná ve 400 odstínech? Pro německou značku stavební chemie PCI žádný problém

Novinky, Petr Obraz, produktový manažer značky PCI

Unikátní systém PCI Multicolor je jediný svého druhu na českém trhu. Díky moderním technologiím dokáže během několika vteřin vybrat ideální barvu spárovací hmoty pro každý obklad, ať už hledáte barvu tón v tónu nebo kontrastní. I takový detail jako spárovací hmota se díky více než 400 různým odstínům stane kořením designového interiéru.

Foto: PCI

PCI Multicolor je unikátní technologie, která vybere ideální barvu spárovačky

Článek

Tak jak si hraje skvělý šéfkuchař s jemnými nuancemi koření až vytvoří božský pokrm, tak je možné si hrát s barevnými odstíny naší nové epoxidové spárovací hmoty PCI Durapox Premium® Multicolor. Hrát si a kombinovat, až vznikne originální prostor, prostor přesně podle představ tvůrce a investora.

Stejný obklad může působit naprosto rozdílným dojmem díky barvě spárovací hmoty

S více jak 400 odstíny dokážete vdechnout interiéru jakoukoli atmosféru. Na stejném typu obkladu budete moci vytvořit jednotný vzhled nebo naopak dynamicky prostor rozdělit. Dokážete stínovat plochu a vytvořit tak plasticitu povrchu, nebo naopak plochu sjednotit a vytvořit tak prostor plný klidu a souznění.

Foto: PCI

Spárovací hmota může určit výsledný dojem z prostoru. Tento efekt je viditelný u skleněné mozaiky, která přebírá barvu spár

Systém PCI Multicolor není jen o množství odstínů, ale také o unikátní technologii

Vývojový tým značky PCI se spojil se švýcarskými softwarovými vývojáři a spolu s nimi uvedli na trh nejen špičkový materiál, ale i technologii pro jednoduchý výběr barev. Je jím PCI Colorcatch Nano v kombinaci s mobilní aplikací PCI Multicolor. Tento nástroj kombinuje kameru s vysokým rozlišením a software pro určování a navrhování barev. PCI Colorcatch Nano dokáže na pár kliknutí změřit barevnost podkladu v přesnosti na jeden pixel a následně aplikace PCI Multicolor navrhne vhodnou barvu nebo kombinaci několika barev, které budou lahodit oku. Dokáže pracovat i s paletami RAL a NCS, a i k těmto barevným stupnicím vybírat vhodné odstíny spárovacích hmot PCI.

Foto: PCI

Kamerka PCI Colorcatch Nano přesně změří barvu obkladu a navrhne možné barvy spárovací hmoty, které budou ladit

PCI Multicolor ocení designéři, architekti i investoři

PCI Colorcatch Nano s aplikací PCI Multicolor je převážně určen pro architekty a designéry, své místo najde i v koupelnových nebo návrhářských studiích a v neposlední řadě v prodejnách pro profesionály.

Designéři a investoři tak mají k dispozici vysoce odolnou epoxidovou spárovací hmotu, která splní ty nevyšší nároky na odolnost a trvalou hodnotu se širokou škálou barev. Řemeslníci dostávají do rukou spárovací hmotu se skvělým zpracováním a eliminací následných reklamací spojených s odolností a UV stabilitou barev.

Foto: PCI

Systém PCI Multicolor umožní designérům nabízet zase o něco lepší služby jejich zákazníkům

Pokud máte zájem o bližší informace nebo spolupráci, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám systém PCI Multicolor představíme detailněji.

Podívejte se na instruktážní video, ve kterém se dozvíte, jak funguje kamera PCI Colorcatch Nano s aplikací PCI MulticolorVideo: PCI

Výběr článků

Načítám