Hlavní obsah

Španělský sál čeká v úterý večer předávání nejprestižnějších ocenění firem

Novinky, Národní politika kvality

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Existuje jen jediné ocenění kvality činnosti firem udělované hlavami států v 8O zemích světa podle stejných pravidel - Národní ceny kvality. Vysoká prestiž, kterou tyto ceny ve světě mají, vyplývá z komplexnosti hodnocení, které pokrývá všechny oblasti činnosti firmy - od kvality řízení až po konečný produkt.

Národní politika kvality

Článek

Současně budou předány i Národní ceny ČR za společenskou odpovědnost a další ocenění.

Vítězné firmy si ocenění převezmou již toto úterý na slavnostním večeru ve Španělském sále Pražského hradu, pořádaném pod záštitou předsedy Senátu PČR Milana Štěcha a ministra průmyslu a obchodu Martina Kuby.

„Podrobné a objektivní  hodnocení  v Národních cenách kvality pomocí EFQM modelu nejen umožňuje porovnat firmy různých oborů a velikostí, ale současně firmám pomáhá najít silné a slabé stránky a nastartovat cestu k Business Excelenci,“ říká Robert Szurman, předseda Rady kvality ČR.

Národní ceny kvality jsou nejvyšším oceněním, jaké může firma získat. Posuzují komplexně všechny oblasti činnosti firmy Využívají k tomu EFQM model, nástroj vyvinutý dle požadavků největších evropských společností.

Národní cena ČR za společenskou odpovědnost – je informací veřejnosti, že firma vedle podnikatelských aktivit věnuje pozornost i otázkám životního prostření a sociální odpovědnosti.

Výběr článků

Načítám