Hlavní obsah

Smartbanking aneb Banka v mobilu

Novinky, Československá obchodní banka a.s.

Jednoduchý a rychlý přístup k bankovnímu účtu. To jsou hlavní výhody aplikace Era smartbanking, která patří mezi nejlepší bankovní aplikace na trhu.

Banka v mobilu

Článek

Smartphony se na trhu objevily přibližně před dvěma lety a dnes už je v Česku mají téměř tři miliony uživatelů. Stejně tak oblíbené jsou nejrůznější aplikace, přičemž mezi nejstahovanější patří ty bankovní, jejichž prostřednictvím lze ovládat svůj účet stejně plnohodnotně jako v internetovém bankovnictví. V Česku smartbanking používá už téměř 200 tisíc lidí. Mezi uživatelsky nejpohodlnější bankovní aplikace patří Era smartbanking, který klientům nabízí možnost zkontrolovat stav bankovního účtu, podívat se do výpisů nebo provést bezhotovostní platbu. Neklientům umožňuje zjistit, kde se v okolí nachází nejbližší bankomat nebo využít měnovou kalkulačku.

Aplikace Era smartbanking  je dostupná pro chytré telefony a tablety s operačními systémy iOS (iPhone, iPad) a Android (telefony HTC, Samsung…) i Windows Phone.

Bezpečnost zajišťuje zabudovaný ochranný klíč, který používá informace dostupné pouze v rámci daného používaného chytrého telefonu nebo tabletu. Více informací najdete zde.

Výběr článků

Načítám