Hlavní obsah

Sluneční čidlo či ovladače zdarma. Společnost Lomax pořádá pro zákazníky akci zaměřenou na ekologii

Novinky, Lomax

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost LOMAX se za téměř 30 let své existence snaží jít vylepšováním svých produktů naproti udržitelnému rozvoji přírody. Na jaře letošního roku proto spouští pro své zákazníky speciální akci, která bude primárně zaměřena na ekologii.

Chytré ovládání domácnosti šetří životní prostředí a náklady na energie. Spolehlivost a bezpečí za každého počasí.Video: Lomax

 
Článek

Chytré ovládání domácnosti šetří životní prostředí a náklady na energie. Spolehlivost a bezpečí za každého počasí. K ochraně planety může více či méně přispět každý člověk, často i způsoby, o kterých netuší. Jedním z nich je výběr správného příslušenství u svého domu či bytu. Dobrým příkladem je v tomto směru plášť stavby, špatné zaizolování oken, vstupních dveří či prostoru garáže totiž může vést v chladném období k větší potřebě vytápění. To s sebou nese také vypouštění škodlivin ohrožujících ozonovou vrstvu, zejména pak v případě kotlů na vytápění. Obdobný problém přitom může nastat i v létě, kdy naopak v důsledku přehřívání interiéru vypouští podobně škodlivé látky klimatizace.

Eliminovat tato ekologická rizika se proto snaží společnost LOMAX se svými produkty. S nastávajícím oteplením jsou dobrým příkladem žaluzie a rolety LOMAX se slunečními čidly. Díky nim se žaluzie či rolety automaticky zatáhnou vždy, když na ně zamíří větší množství slunečních paprsků. „Teplý vzduch tak v drtivé většině vůbec nepronikne do interiéru, který tím pádem není nutné neekologicky klimatizovat. Podobný princip lze zároveň uplatnit i v zimě, kdy může stínicí technika díky slunečním čidlům vpustit do interiéru naopak maximum tepla ze slunečního záření a ušetřit tak na vytápění,“ doplňuje Petr Přichystal, marketingový manažer společnosti LOMAX.

Foto: Lomax

Žaluzie můžete doplnit o sluneční čidlo a ovládat je odkudkoliv chcete

Kromě oken je však nutné chránit i vstupy do interiéru, což se projevuje zejména v zimním období. Garážová vrata Delta společnosti LOMAX se proto pyšní nebývalou hustotou PUR pěny, v kombinaci s celoobvodovým těsněním a kvalitními materiály tak mají nejlepší tepelnou izolaci na českém trhu.

Foto: Lomax

Bezpečná garážová vrata LOMAX na míru pro auto nebo motorku od českého výrobce

Podobně skvělých výsledků dosahují i hliníkové vchodové dveře AKTIV 77, ať už jde o koeficient prostupu tepla či hustoty izolační výplně dveří. Součástí dveří je také hliníkový práh, který má stejně jako křídlo i rám dveří přerušené tepelné mosty, což dále zlepšuje izolační vlastnosti dveří. Ty jsou přitom zaručeny i v případě prosklení dveří, kdy společnost LOMAX využívá zateplený profil s trojsklem o šířce 48 mm.

Foto: Lomax

Hliníkové vchodové dveře jsou nejodolnější na trhu

Společnost LOMAX vzhledem k ekologicky přívětivým vlastnostem svých produktů startuje na jaře speciální akci, ve které se na tyto přednosti zaměřuje. Svým zákazníkům proto nabídne od března do května k chytrému stínění sluneční čidlo zdarma. Při pořízení garážových vrat pak každý obdrží chytré ovládání zdarma. U vchodových dveří pak mohou zákazníci využít bezklíčového ovládání BioKey za polovinu ceny. Díky této akci tak mohou až do konce jara osadit svůj dům či byt příslušenstvím, které jim nejen poskytne větší komfort, ale bude také nakloněné životnímu prostředí.

Chytré ovládání domácnosti šetří životní prostředí a náklady na energie. Spolehlivost a bezpečí za každého počasí.Video: Lomax

Výběr článků

Načítám