Hlavní obsah

Skytrium – designové řešení pro váš dům i zahradu

Novinky, ALBIXON a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Využijte zahradu za každého počasí díky novince od společnosti ALBIXON. Největší výrobce bazénů a bazénového zastřešení v Evropě s 25 lety zkušeností přináší svým zákazníkům další možnost, jak příjemně trávit čas na zahradě bez ohledu na počasí.

Článek

Ve spolupráci s předními architekty a designéry vzniklo SKYTRIUM – řešení, které svým tvarem, funkčností i barvou uspokojí představu ideálního krytého venkovního posezení. SKYTRIUM vám pomůže atraktivním způsobem rozšířit obytnou plochu a vytvoří tak ideální venkovní prostor, kde můžete v suchu a teple trávit veškerý volný čas během celého roku, za každého počasí. Tak proč toho nevyužít? Pořiďte si SKYTRIUM a vychutnejte si komfortní bydlení v moderním stylu.

FOTO: ALBIXON a.s.

Díky SKYTRIU si budete moci své zahrady užívat naplno i během zimy. Stane se místem pro setkání s rodinou a přáteli i pro relaxaci v soukromí. SKYTRIUM má hned několik zásadních výhod a předností. K jeho instalaci není potřeba stavebního povolení. Stačí mít k dispozici pouze jednu opěrnou zeď, ke které se lehká hliníková konstrukce snadno a rychle připevní a doplní transparentní či skleněnou výplní. Tato konstrukce je velmi odolná a nenáročná na údržbu.

FOTO: ALBIXON a.s.

FOTO: ALBIXON a.s.

Toto designové řešení skvěle doplní jakoukoli stavbu či exteriér. Působí elegantně

a přímo vybízí k lenošení na terase za každého počasí. Barvu konstrukce lze přizpůsobit fasádě nebo okenním rámům. Výplň může tvořit čirý polykarbonát s UV ochranou od německé firmy BAYER nebo bezpečnostní sklo, které je odolnější a lépe se udržuje. Unikátní posuvné moduly pro variabilní otevírání prostoru umožňují SKYTRIUM plně otevřít, například pro opalování, nebo naopak bezpečně uzavřít, když prší nebo dokonce padají kroupy. Infrazářič na dálkové ovládání je ideálním doplňkem pro každého, kdo bude ve SKYTRIU trávit i dlouhé zimní večery.

FOTO: ALBIXON a.s.

Ideálním řešením vhodným pro většinu staveb a zahrad je SKYTRIUM ve 3 typizovaných rozměrech, které díky svým ladným rovným liniím skvěle doplní jak klasické rodinné domy, tak moderní architekturu. Navíc díky unikátnímu patentu zvládne jeho montáž i průměrně šikovný jedinec. Lomené řešení konstrukce zajišťuje komfortní výšku v celém vnitřním prostoru, a to i v nižším provedení.

FOTO: ALBIXON a.s.

FOTO: ALBIXON a.s.

FOTO: ALBIXON a.s.

Výběr článků

Načítám