Hlavní obsah

Sezónní slevy 35 % na nejoblíbenější dlažby a svahovky LiaStone jen do 30. září!

Novinky, Lias Vintířov, lehký stavební materiál

Využijte babí léto ke zkrášlování své zahrady. Vrhněte se na novou dlažbu, postavte okrasnou stěnu nebo posezení u ohniště. Betonové dlažby a okrasné svahové tvárnice můžete nyní získat díky sezónním slevám LiaStone až o 35 % levněji.

Foto: Lias Vintířov, lehký stavební materiál

Sezónní SLEVY 35 % na nejoblíbenější dlažby

Článek

Moderní betonové dlažby ve 14 barvách

Klasické zámkové dlažby jsou sice nadčasové, ale trendem posledních let jsou skladebné dlažby. Ať už si vyberete dlažbu v malém, středním či velkém formátu, můžete z ní díky mnoha možnostem pokládky vytvořit různé vzory nebo dokonce mozaiky. Popusťte uzdu své fantazii ještě více a zkombinujte různé druhy dlažeb. Nebo se inspirujte na liastone.cz, kde najdete kromě akčních cen také u každé dlažby hned několik skladebných variant. Kombinovat ale můžete i barvy. Vybírejte ze 14 různých barev a colormixů. Sleva 35 % se vztahuje na dlažby: Eko-flor, Olympie, Sandra, Samantha, Grafico, Diana I, Diana II a Diana III.

Foto: Lias Vintířov, lehký stavební materiál

Moderní betonová dlažba Diana II

Svahové tvárnice pro stavbu okrasných stěn

Okrasné svahové tvárnice slouží v zahradách jak pro stavbu okrasných stěn, tak i pro překonávání terénních rozdílů, zpevnění svahů, stavby zídek, plotů či skalek. Používají se také jako betonové květináče. K těm nejoblíbenějším a nejznámějším se řadí beze sporu kruhová tvarovka Astra. Ta díky šikovnému tvaru a propojovací drážce umožňuje spolupůsobení sestavovaných dílců a možnost libovolného zakřivení jednotlivých řad. Až do 30. září můžete získat tvarovky Astra a Astra mini za akční cenu!

Foto: Lias Vintířov, lehký stavební materiál

Svahové tvárnice Astra pro stavbu okrasných stěn

Multifunkční prvek Playstone pro všechny stavby na zahradě

Specialitou mezi svahovými tvárnicemi a zároveň aktuálně nejoblíbenějším produktem LiaStone je multifunkční prvek Playstone. Kromě stěn a zpevněných svahů z něj snadno vytvoříte také zajímavé posezení, odkládací stolek, bylinkovou zahrádku, vysoký záhon nebo třebo vinotéku. I Playstone můžete nyní získat za akční cenu již od 129 Kč/ks (původní cena od 207 Kč/ks).

Foto: Lias Vintířov, lehký stavební materiál

Multifunkční prvek Playstone - posezení

Nepřehlédněte novinky v nabídce vegetačních dlažeb

Do nabídky LiaStone letos nově přibyly dvě novinky – vegetační dlažby VŘÍDLO-EKO a RAINSTONE. Kromě estetického vzhledu nabízí skvělý bonus. Až 40% podíl prorůstající zeleně umožňuje vsakování dešťové vody do půdy a následně podzemních vod. Na dlažbě se tak netvoří kaluže a plocha lépe splyne s okolní zelení. Nyní za zaváděcí cenu na liastone.cz.

Foto: Lias Vintířov, lehký stavební materiál

Vegetační dlažba VŘÍDLO-EKO

Doprava až na zahradu

Výhodné ceny se nevztahují jen na vybrané prvky zahradní architektury LiaStone. Za skvělou cenu získáte také dopravu vybraného materiálu až na vaši zahradu a to včetně složení.

Všechny potřebné informace o této časově omezené akční nabídce získáte na webu liastone.cz. Nezapomeňte, jen do 30. září!

Výběr článků

Načítám