Hlavní obsah

Sexy zadeček, unikátní cvičení pro ženy

Novinky, ZDRAVÍ S ÚSMĚVEM s.r.o.

3 raketové principy pro formování postavy, které vám zaručí krásné křivky, po kterých budou muži toužit. Odhalte efektivní cvičení, které vás nabije energií. Cvičte v pohodlí domova.

Když mi řekl co mám dělat, zhubla jsem 6 kilo

Článek

Dokonalá a sexy postava za krátký čas

Vážení přátelé, kteří chcete něco udělat se svojí postavou, jmenuji se Pavla Záhorská a mám se s vámi o co podělit.

Před 2 lety jsem začala mít problém se svojí postavou, jako je celulitida, silnější stehna, nevysvětlitelné přibírání na hmotnosti, bolesti kloubů a také mě trápilo ochablé břišní svalstvo.

Pocítila jsem bezmoc, jelikož jsem ze studu přestala chodit plavat, což byl můj oblíbený sport. Bála jsem se sníst cokoli tučnějšího, aby se to neprojevilo na mé postavě.

Použijte to, co vás v bezplatném kurzu naučím. Vaše postava bude šik a bez tuku

To hrozně vypadající bříško, nepěkný zadek a celkově nepřitažlivá postava mne donutily ke změně.

Začala jsem hledat na internetu a nakoupila všechny možné knížky o hubnutí. Setkávala jsem se s řadou trenérů, až jsem dostala kontakt na Jana Anděla.

Pan Anděl mi vysvětlil pravidla, jak efektivně cvičit. Netušila jsem, jak rychle se dá pěkná postava a vitalita získat zpět, když člověk jde na problém od správného konce. Dokázala jsem to! Zhubla jsem 6 kilo.

Poprosila jsem pana Anděla, jestli by mohl uveřejnit své principy z oblasti cvičení a budování krásné postavy také pro ostatní lidi, kteří mají podobné problémy.

Jak je jeho dobrým zvykem, byl ochotný a souhlasil.

S pozdravem Pavla Záhorská

Klientka ZDRAVÍ S ÚSMĚVEM s. r. o.

„Zajímá vás, jak zhubnout 6 kilo nebo získat přitažlivější pozadí a tím opět probudit vášeň svého partnerského života? Co přesně radí Jan Anděl?“

3 hlavní principy v boji za krásnou postavu.

Princip číslo 1: Nalezení správného systému cvičení Princip číslo 2: Vhodná strava

Princip číslo 3: Motivace

Nepříjemné změny vám nikdy nepřinesou dlouhodobý efekt při snaze získat pěknou postavu, dokud

  • narušuje váš běžný den
  • se musíte přemáhat
  • nestíháte své koníčky
  • stojí moc peněz

Pokud budete tyto principy využívat přesně tak, jak vám budu v bezplatném kurzu doporučovat, budete se divit, jak rychle lze získat pěknou postavu.

Pokud jste na pochybách, zda zvládnete pravidelně cvičit, tak bych vás rád ujistil, že ano, nebude se jednat o žádný radikální zásah do vašeho života.

90 % lidí, kteří se účastní mého kurzu, si myslí, že budou muset extrémně cvičit a držet drastická omezení. Poté jsou však mile překvapeni, když zjistí, že stačí cvičit pouze 6 minut denně...

Ptáte se sami sebe, jestli máte dostatečně silnou vůli? Pevná vůle není zase až tak rozhodující, jelikož režim, který jsem pro vás vytvořil, bude radost dodržovat. Možná vás to bude i dokonce bavit.

Vším co dělám, měním ochablé pupky a rezavou mysl v nové a zdravější nástroje pro život. Věřím v jiný způsob myšlení. Psychický a zdravotní stav lidí měním tak, že je učím používat správné principy stravování a cvičení, které jsou jednoduché a snadno použitelné. Prostě pomáhám lidem zhubnout a dostat se do formy.

Výběr článků

Načítám