Hlavní obsah

Servis pro psy v Čechách. Myčka, wellnes i pisoár

Novinky, Skanska a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Psi už dávno neslouží pouze jako pomocníci při lovu, přehánění stád dobytka či ochraně majetku. S rozmachem životního stylu generace singles, založeného na nekončícím hédonismu, stále více lidí dává přednost nesobecké, věrné a stabilní lásce psa. Česká republika v tomto směru rozhodně nezaostává a se 2 miliony čtyřnohých přátel jsme skutečnou velmocí. Podle toho v naší zemi také začíná vypadat servis pro psy.

Pes v myčce

Článek

Myčka pro psy součástí bytového domu „U cukrovaru“ v Modřanech

Také Vás po procházce unavuje mytí psích tlapek a poťapané podlahy? Tomu se snažil předejít developer Skanska Reality a v suterénu svého nového bytového projektu „U cukrovaru“ v pražských Modřanech počítá i s místností se sprchou, kde můžete po procházce svého psa vykoupat, abyste předešli roznášení nečistot po domě i Vašem novém bytě.

Některé maličkosti oceníte jen Vy. Třeba tuhle myčku pro psa.

Je libo masáž či zábal?

Masáže psů jsou nejnovějším trendem v USA, který se postupně začíná dostávat i k nám. Kromě urychlení léčby po nemoci nebo zranění se Vašemu pejskovi sníží svalové napětí a nezanedbatelné je i pozitivní působení na psychiku. Pes se stane klidnějším a naučí se lépe důvěřovat lidem. Pokud chcete Vašemu čtyřnohému příteli dopřát ještě větší komfort, dopřejte mu zábal z bahna z Mrtvého moře, který působí blahodárně na organismus, posiluje ho a regeneruje, anebo třeba masku s aloe vera a mateří kašičkou, která prokrvuje psí pokožku a regeneruje srst.

Některé maličkosti oceníte jen Vy. Třeba tuhle myčku pro psa.

Český patent. Psí pisoár.

Máte rádi psy, ale vadí Vám chodníky znečistěné od psích výkalů? S tímto je možné si poradit nainstalováním psích pisoárů, jenž jsou jedinečnou novinkou v oblasti městského mobiliáře a na které má patent česká společnost DOG production. Psí pisoár vymezuje pejskům místo určené pro jejich potřebu a přitom esteticky nenarušuje okolí. Jakmile je pisoár umístěn v okolí Vašeho domu a Váš pes ho poprvé počurá, v záchytné nádržce zůstane malé množství moči, které je neodolatelným lákadlem k přečurání pro dalšího pejska. Společně s odpadkovým košem a schránkou na sáčky slouží jako jednoduchý psí záchod, který nalezne uplatnění kdekoliv.

Některé maličkosti oceníte jen Vy. Třeba tuhle myčku pro psa.

Výběr článků

Načítám