Hlavní obsah

Senioři si užívají. Žijí naplno díky Rentě z nemovitosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Senioři v České republice si umějí užívat! S Rentou z nemovitosti se před nimi otevírají nečekané možnosti. Vedou důstojný život, cestují, navštěvují přátele a dopřávají si radosti, o kterých se jim ani nesnilo.

Foto: FINEMO.CZ

S Rentou z nemovitosti jsme se zbavili finančních nesnází

Článek

Celý život pracovali a po šedesátce s hořkostí zjišťují, že jim důchod stačí jen na to nejnutnější. Bydlí ve svém domě nebo bytě, který má hodnotu několika milionů korun, ale přesto živoří. Není to paradox?

Ano, je. A proto vznikla Renta z nemovitosti. Senior si vezme půjčku, kterou nesplácí on, ale jeho dědicové. Podmínkou je, že vlastní nemovitost. Ta mu ale i po poskytnutí Renty pořád zůstává. Důchodce dál zůstává ve svém domě či bytě, ale jeho život se rázem mění. Může si koupit, po čem touží, nešetřit na jídle, užívat si. Nebo zrekonstruovat kuchyň, pořídit si nový nábytek, cestovat a věnovat se naplno koníčkům, což by se starobním důchodem prostě nešlo.

Foto: FINEMO.CZ

Peníze lze z domu získat, aniž by se musel prodat

Senioři s chutí investují do svého zdraví, dopřávají si nadstandardní péči, dražší léky, jezdí do lázní, sportují. Dalším zase dělá radost, když mohou rozmazlovat svoje vnoučata. Díky Rentě z nemovitosti je podporují během studií nebo jim dají peníze na cestování, aby mladí poznávali svět. Vnoučata se seniory zažívají oboustranně krásné chvíle plné vděčnosti  lásky.

Nenechte svoji nemovitost zahálet, když díky ní můžete získat půjčku, kterou za života nesplácíte! Peníze dostanete buď všechny najednou, v podobě měsíčních plateb nebo jako kombinaci obojího. Je jen na vás, jak se rozhodnete. Tak se rozhodněte dobře, rychle a žijte naplno!

▪  Získáte peníze na cokoli (najednou či postupně).

▪  Získáte peníze na cokoli (najednou či postupně). ▪  Za života nemusíte nic splácet.

▪  Získáte peníze na cokoli (najednou či postupně). ▪  Za života nemusíte nic splácet. ▪  Zůstáváte bydlet doma a jste nadále majitelem svého bytu či domu.

▪  Můžete žít důstojněji a život si více užívat.

Chcete vědět víc?

▪  Přečtěte si příběhy klientů a odpovědi na nejčastější dotazy na http://www.rentaznemovitosti.cz.

▪  Přečtěte si příběhy klientů a odpovědi na nejčastější dotazy na http://www.rentaznemovitosti.cz. ▪  Vyžádejte si orientační kalkulaci zdarma.

▪  Přečtěte si příběhy klientů a odpovědi na nejčastější dotazy na http://www.rentaznemovitosti.cz. ▪  Vyžádejte si orientační kalkulaci zdarma. ▪  Můžete nám také zavolat na tel. 233 321 850.

▪  Jsme držiteli licence České národní banky na poskytování spotřebitelských úvěrů.

Výběr článků

Načítám