Hlavní obsah

Samsung Galaxy Camera startuje novou éru focení a sdílení

Novinky, Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Vyfoť, uprav a sdílej! To jsou tři slova charakterizující Samsung Galaxy Cameru, která v sobě kombinuje kvalitu 16Mpix fotoaparátu s 21násobným zoomem a univerzálnost smartphonu Galaxy SIII. Ještě nikdy nebylo tak snadné pracovat s fotografií.

Samsung

Článek

Sdílení bez omezení

S Galaxy Camerou zapomeňte na kompromis typu buď dobrá fotka z foťáku, ale nasdílím ji až doma, nebo nic moc fotka z mobilu, ale rovnou na síti. S Galaxy Camerou můžete fotografie okamžitě po pořízení upravovat a nahrát na sociální sítě bez zbytečných prodlev. Překážkou už nebude ani Wifi připojení. V rámci balení získáte navíc datovou SIM kartu od O2 s mobilním internetem na 3 měsíce zdarma a jste online bez omezení kdekoli. Navíc díky systému Android 4.1 můžete do fotoaparátu stahovat nejrůznější aplikace na úpravu fotek, videa či hry.

Fotografie ve vysoké kvalitě

Přestože Galaxy Camera svými vlastnosti připomíná smartphone je zároveň plnohodnotným fotoaparátem. S 21 násobným optickým zoomem pořídíte snímky vzdálených předmětů, které zůstanou jasné a ostré. 1/2.3” snímač BSI CMOS s rozlišením 16 Mpix zajistí fotografie ve věrných barvách, zatímco 23mm objektiv se postará o širokoúhlé snímky v neporovnatelné kvalitě s fotografiemi pořízenými klasickým smartphonem. S Galaxy Camerou pořídíte i HD video.

Výběr článků

Načítám