Hlavní obsah

RWE podporuje zateplování a výměnu oken

Novinky, RWE Transgas a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Topíte naplno a přesto je ve Vašem bytě či domě zima? Platíte horentní sumy za energie a nevíte, co s tím? S možný řešením přišla skupina RWE, která pro své zákazníky připravila balíčky slev v rámci projektu Šetřím energii.

Článek

„Všichni bychom si měli uvědomit, že kolik platíme za energie není dáno jen jejich cenou, ale zejména tím, kolik energií spotřebováváme. Zatímco růst ceny energií schopni ovlivnit nejsme, množství spotřebované energie může každý ovlivnit velmi zásadně,“ říká Martin Chalupský z RWE Transgas.

Rad a tipů, jak ušetřit při používání energií je spousta. Velká část z nich vychází ze změny každodenních rituálů, jako je například svícení po celém bytě či přetápění domu na trenýrkovou teplotu. I taková opatření mají bezesporu smysl. Avšak skutečně významných úspor nelze dosáhnout bez větší či menší finanční investice.

K nejčastějšímu úniku tepla z domů dochází okny, dveřmi a izolací stěn. V rámci kampaně zaměřené na úspory v domácnostech se proto RWE rozhodla motivovat své zákazníky, aby investovali právě do zajištění těchto míst. Až do konce března jim nabízí slevu až 33 % na nová okna a dveře a minimálně 33 % na tepelné izolace. Podmínkou je být zákazníkem RWE a registrace na www,setrimenergii.cz Zde Vám také poradí, jak netopit pánubohu do oken.

Výběr článků

Načítám