Hlavní obsah

Rozjasněte si sychravé podzimní dny se šperky APART

Novinky, APART.CZ

Podzim už nám zase klepe na dveře. Pro mnohé z nás přichází nepříliš oblíbené období. Počasí je jako na houpačce a naše šatníky se začínají plnit kabáty. Tím si ale přece nenecháme zkazit náladu! Všechny chladné i deštivé dny si můžeme jednoduše rozzářit. Zajímá Vás jak?

Foto: APART.CZ

Podzim už nám zase klepe na dveře

Článek

Stylovými šperky od značky APART, díky kterým bude každý den hned o něco veselejší a třpytivější.

Trendy během celé sezóny

Letošní podzim se nese v duchu elegantního stylu Glamour, který skvěle podtrhne

jedinečnou atmosféru tohoto ročního období. Nebojte se sáhnout po minimalistických špercích a vzájemně je vrstvit. Chybět by Vám neměly ani populární motivy jako jsou rostliny, písmena, srdíčka, kruhy, nekonečno nebo filigránové vzory, které se objevují na stovkách stříbrných i zlatých šperků APART.

Foto: APART.CZ

Letošní podzim se nese v duchu elegantního stylu Glamour

V jednoduchosti je krása

Šperky z kolekce Simple jsou založeny na jemných liniích a propracovaných detailech. Díky nadčasovému designu je můžete snadno kombinovat s jinými doplňky a sladit s jakýmkoliv outfitem.

Foto: APART.CZ

Krásné prosluněné dny v okamžiku střídá zatažená obloha

Nevyzpytatelný podzim

Krásné prosluněné dny v okamžiku střídá zatažená obloha. Tyto protiklady nás provázejí nejen celým podzimem, ale i kolekcí La Donna, která je plná neobyčejných šperků s kontrastními barvami a skrytou symbolikou.

Foto: APART.CZ

Podzim má své zvláštní kouzlo

Podmanivé barvy

Podzim má své zvláštní kouzlo. Příroda je zahalena do překrásných barev, které nás nepřestávají fascinovat. Právě tato úžasná paleta barev se stala inspirací při tvorbě šperků APART, které jsou zdobeny tanzanity, safíry, topazy a zirkony různých odstínů. V nabídce jsou i luxusní diamanty, které oslňují svým nepřehlédnutelným třpytem.

Foto: APART.CZ

Neodolatelná smyslnost

Neodolatelná smyslnost

Perly jsou výjimečný symbol ženské krásy. Navíc se skvěle hodí k zemitým barvám podzimu. Jejich nadčasová elegance a půvab Vás však nepřestanou bavit ani v nadcházející sezóně. Můžete je tedy bez problému nosit celý rok!

Výběr článků

Načítám