Hlavní obsah

Pusťte nohy z hlavy! Na holení revolučně

Novinky, Philips Česká republika

Holení musí bolet. A aby vydrželo co nejdéle, chloupky se musí vytrhnout. A co nejdéle znamená maximálně týden, pak je třeba opět vytáhnout holítka a strojky. Vážně? Nevěřte všemu, co se říká. Hladkou pokožku už dnes můžete mít až na 8 týdnů.

Prostě bez bolesti.

Článek

Toužíte po hladké jemné pokožce? Která z nás by netoužila! S revoluční novinkou Philips Lumea už nemusíte svádět dlouhý a únavný boj s holítky. Jde to totiž velmi dobře i bez nich. A navíc jednoduše a bez bolesti. A na dlouho.

Philips Česká republika

Philips Lumea funguje na bází světelné stimulace IPL, která dokáže přirozeně tlumit růst chloupků. Kůži stačí ošetřit zpočátku 1 x za 14 dní po dobu 4 týdnů a poté až každých 8 týdnů.  „Holení pro mne bylo vždycky otravnou nutností a spoustou ztraceného času. Žiletkám jsem dala sbohem a nejvíc si užívám pohodlné aplikace, dlouhodobého efektu. Jak často Lumeu používám? Tak jednou za 6 až 8 týdnů. Otevřu si k tomu dobré vínko a udělám si takovou holčičí chvilku,“ usmívá se Lída Špačkovátesterka ŽENY s.r.o.,která se do testování revoluční novinky od Philipsu pustila v rámci akce TESTOVÁNO SKUTEČNÝMI ŽENAMI. Bezpečí potvrzeno 105 studiemi a více než 2200 ženami. Nejsou to žádné bezejmenné tváře, testuje se v České i Slovenské republice, jen se na ně podívejte!

Výběr článků

Načítám