Hlavní obsah

Projekt nového bydlení v Praze 5 na Smíchově Rezidence Na Hřebenkách se připravuje na kolaudaci

Novinky, OPIDUM - reality a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Hřebenkách v Praze 5 – na Smíchově, v jedné z nejvyhledávanějších pražských rezidenčních čtvrtí nedaleko parku Klamovka, se bude kolaudovat projekt Rezidence Na Hřebenkách, který nabízí již jen část z celkových 33 bytových jednotek.

Jižní pohled na dům

Článek

Ve stráni strahovského kopce vedle parku Klamovka, mezi ulicí U Okrouhlíku a Na Hřebenkách, finalizuje výstavba exkluzivních bytových jednotek. Je dokončena fasáda a většina vnitřních prací. Provádí se terénní úpravy kolem domu. Celý projekt se tak chystá na kolaudaci. Lze tedy obdivovat nadčasovou a funkční architekturu na první pohled dvou budov. Nicméně se však jedná o jednu v podzemí propojenou stavbu dále dělenou na 3 části.

Na každém patře jsou pro zajištění soukromí maximálně tři byty. Většina obývacích pokojů je orientována na jih s výhledem na smíchovské údolí. Naopak ložnice, až na pár výjimek, využívají severního stínu. V podzemí je připraven dostatek sklepů a parkovacích míst.

Projekt je obklopen zelení a starší vilovou zástavbou. Přes ulici se nachází park Klamovka, cestou do kopce pak Petřín, Strahov či Ladronka s oborou Hvězda. Místní plnou občanskou vybavenost doplňuje 5 min vzdálené centrum Nový Smíchov na Andělu.

Již v tuto fázi je možné po dohodě navštívit vybrané byty.

Výběr článků

Načítám