Hlavní obsah

Proč jsou postele z masivu hit a jak vybrat tu správnou?

Novinky, Textilomanie s.r.o.

Nepříjemné vrzání a bolest zad po každé noci? Nadešel čas na změnu. Postele z masivu jsou hitem i v letošním roce. Víte, co zohlednit při výběru nové masivní postele? My vám poradíme, podle čeho vybírat.

Foto: Shutterstock

Minimalistická ložnice s masivní postelí

Článek

Krása masivu jen tak neomrzí. Výrazná kresba, příjemná vůně a jedinečné technické vlastnosti dokonale charakterizují masivní dřevo. A nejen to! Postele z masivu jsou zdravotně nezávadné, vynikají dlouhou životností a pevností.

Jedna postel více stylů

Ať už ladíte ložnici do skandinávského či minimalistického stylu s postelí ze dřeva nešlápnete vedle. Masivní postele se snadno přizpůsobí každému stylu bydlení, a to je jejich obrovská výhoda.

Skvělý poměr cena versus kvalita

Jednoznačným důvodem ke koupi nové postele z masivu je skvělý poměr kvality a ceny. Klasické jednolůžkové postele z masivu můžete pořídit již od 1.399 Kč. Prostorné manželské se dají koupit na Výprodej povlečení za ceny začínající na 2.199 Kč.

Kvalitní přírodní materiál

Dejte slovo obnovitelnému materiálu. Typická struktura a mechanické vlastnosti dělají ze dřeva nejžádanější materiál při výrobě nábytku. Minimalistické provedení a jemné barvy masivní postele Ikaros se stanou srdcem každé ložnice.

Snadná montáž

Bezproblémová montáž, kterou zvládne každý. Součástí balení je veškeré příslušenství k samotné montáži, ale také český návod. Masivní postele se skládají z několika dílů, které hravě smontujete. K našim postelím na Výprodeji povlečení obdržíte jednoduchý video návod na sestavení postele.

Foto: Textilomanie s.r.o.

Masivní postel Orlando

 Jak vybrat postel z masivu?

Rozhodujícím faktorem je bezesporu kvalita, pevnost konstrukce i její velikost. Barva a design jsou neméně důležitým parametrem, který musíte při výběru zohlednit.

Velikost 

Boj o místo během noci není žádná zábava. Před koupí nové postele myslete na její délku, šířku i výšku. V potaz berte prostorové možnosti ložnice. Délka a šířka standardních manželských postelí je 180 x 200 cm, u jednolůžkových je to 90 x 200 cm.

Barva a design

Velký vliv na klidné usínání má rovněž barevné spektrum. Přírodní odstíny masivních postelí doplňte o pastelové povlečení. Oblíbené jsou přirozené odstíny dřeva jako borovice, dub nebo načervenalá olše. Hitem je neutrální bílá, která se snadno kombinuje s ostatními tóny v ložnici.

TIP od Výprodej povlečení  

Nezapomeňte na kvalitní matraci. Správný výběr matrace uleví od bolesti zad a zkvalitní spánek

Výběr článků

Načítám