Hlavní obsah

Překonala syndrom vyhoření a na mateřské postavila koňský ranč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máma tří dětí se kvůli únavě pomalu vzdávala aktivního života. Pak se ale vrátila ke své dětské vášni - ke koním. A energii načerpanou od ušlechtilých zvířat se rozhodla posílat dál. Místo, aby se hroutila, vymyslala projekt koňského ranče. A protože dostala důvěru od lidí, sehnala brzy i finance.

Překonala syndrom vyhoření a na mateřské postavila koňský ranč

Článek

Začalo to nenápadně. “Učila jsem se jezdit a pracovat s koňmi metodou přirozené komunikace, pak jsem si jednoho pořídila,” vypráví Sylva. A brzy měla další čtyři. To už potřebovala pozemek. “Napadlo mě začít s hipoterapií. Ale taky pořádat příměstské tábory u koní, vyučovat jezdectví a spousta dalších věcí,” vypráví Sylva, které návrat ke koním úplně změnil život.

Nejde to? Tomu nevěřím!

Shodou okolností se v sousedství objevila volná parcela. Sylva zajásala a požádala o půjčku, jak byla zvyklá. Půjčovala si už několikrát a úvěry spolehlivě splácela. Jenomže kvůli mateřské na ni najednou banka koukala jinak. A kdesi v historii najednou vyšťourala, že se Sylva kdysi o pár dní opozdila se splátkou. A z půjčky nebylo nic. Jenže to už Sylvu nemohlo zastavit.

“Začala jsem okamžitě hledat alternativy. Samozřejmě bezpečné, mám tři děti,” říká Salva. Na internetu se nabízely hlavně nebankovní společnosti, ovšem s úroky, ze kterých šly na Sylvu mrákoty a byly zcela nepřijatelné. A upřímně, pokud se má u nás na trhu s půjčkami něco změnit, měly by být nepřijatelné pro každého.

Ještě víc než peníze potěšila důvěra

Pak Sylva naštěstí narazila na Zonky (www.zonky.cz) „Vyplnila jsem žádost, popsala svůj projekt a během dvou dnů se našlo skoro 200 lidí, kteří mi přes Zonky půjčili,” vzpomíná nadšeně Sylva. Dnes už má podepsanou kupní smlouvy a naplno řeší stěhování. Nepoložil ji syndrom vyhoření, porodila a vychovává tři děti, proč by ji mělo rozhodit, že jí nevěřila banka. Zařídila si půjčku od lidí.

Podívejte se na online kalkulačku úvěrů na www.zonky.cz, napište naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz nebo zavolejte na 800 449 999. Těšíme se na vás. V Zonky lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám