Hlavní obsah

Pokožka zářící mládím? Můžete ji mít!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá žena zvládá boj s vráskami po svém. Některá se s nimi smíří, jiná se rozhodne bojovat. S věkem pleť postupně ztrácí pružnost a objevují se první vrásky. Ačkoli pokožku může hodně ovlivnit genetika, je toho stále dost, co pro její mladistvost můžeme udělat.

Článek

Cesta do nitra vaší kůže

Laboratoře Vichy objevily, že se stárnutí kůže odehrává v tzv. papilární dermis, nazývané Derm Source. V této hluboce uložené slabé vrstvě se nachází papilární fibroblasty, které pleť regenerují. Časem tyto buňky působením negativních vlivů prostředí mizí. Pleť tak stárne a přicházejí první vrásky. Aby zůstala mladá, musí být dermis plná papilárních fibroblastů, které, jak se o nich říká, šíří „molekuly mládí“ v kůži.

Zázrak jménem Rhamnosa

Jak již víme, Laboratoře VICHY za 20 let výzkumu identifikovaly skutečný zdroj mládí – hlubokou vrstvu kůže Derm Source. Zde se pomocí papilárních fibroblastů vytvářejí nové buňky. Aby tento zdroj mládí zůstal aktivní, do všech řad přípravků Liftactiv Derm Source se přidává ultračistý extrakt rostlinného sacharidu s tajemným názvem Rhamnosa. Tato látka je totiž schopna velmi účinně reaktivovat činnost zmíněných buněk – tzv. „molekul mládí“. Rhamnosa je dlouho známá pro své zklidňující účinky, ovšem až Laboratořích Vichy odkryli její výjimečnou sílu v boji proti stárnutí pokožky.

Vráskám odzvonilo

Zpevňující krém proti vráskám Liftactiv s technologií Derm Source přináší dlouhotrvající liftingový efekt a klinicky ověřený účinek proti pěti druhům nejčastějších vrásek – na čele, mezi obočím, v okolí očí, na tvářích a na krku. Přípravek proměňuje pleť ve znatelně vyplněnou, sametově hebkou a zářící. Kůže zpevňuje i v hlubších vrstvách. Navíc má komfortní nemastnou a nelepivou texturu. Liftactiv s technologií Derm Source – denní a noční – byl testován na citlivé pokožce, je hypoalergenní a bez parabenů. Vaše pleť si tento skvělý produkt zamiluje na první dotyk a rozzáří se mládím.

Více zde.

Výběr článků

Načítám