Hlavní obsah

Podnikatel u Oskara může volat zadarmo a nový telefon pořídit za korunu

Novinky, Český Mobil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud využijete novou Oskarovu nabídku pro firemní zákazníky, budete moci volat na všechna Oskarova čísla zadarmo. A to není všechno. U Oskara si při jednom pořídíte nové telefony za jednu korunu.

Foto: Eva Kočová

Poslední kousek do skládačky

Článek

Většina podnikatelů v dnešní době používá mobil jen k telefonování. Když je nejhůř, tak pošlou i SMS. Je to však trochu škoda. Mobil dnes může fungovat nejen jako fotoaparát, ale dokáže i přijmout e-maily na služební cestě nebo fungovat jako záznamník při jednání.

Všimli jste si také, že při jednání každý položí telefon na stůl? Děláte to taky? Lidé prý hodnotí oblek, košili, auto, manželku a mobil. S mobilem vám může Oskar snadno pomoci.

Jako firemní zákazník máte nyní u Oskara telefony za 1 Kč a není v tom žádný háček. Můžete si vybrat například Nokii 6230 s barevným displejem; mimochodem umí natáčet i video. Stačí, když si koupíte dvě SIM karty s některým z Oskarových tarifů Naplno a uzavřete do konce února písemnou smlouvu. Počet telefonů záleží na částce, kterou se s Oskarem rozhodnete měsíčně utratit. Navíc můžete získat volání až na 7 měsíců na všechna Oskarova čísla zadarmo. Pozor, nabídka platí jen do konce února!

Pokud chcete vědět, kolik  a jakých telefonů za korunu můžete získat, stačí se podívat na Oskarovy stránky .

Jestliže nestihnete uzavřít smlouvu do konce února, nevadí. Můžete využít dalších výhod pro firemní zákazníky. V prvé řadě nemusíte řešit, zda máte nízké náklady. S Oskarem to tak prostě je. Jedním ze způsobů, jak to zařídit, je vlastní vnitropodniková  síť, v rámci které si se svými zaměstnanci budete volat pouze za jednu korunu. Vnitropodnikovou síť VPN Firma může mít každý podnikatel, který má podepsanou smlouvu a ve firmě více než 1 SIM kartu. Umožní vám volat v rámci firmy za 1 Kč a za stejnou částku také přenášet data a faxy. Aktivace služby je zcela zdarma a ke správě sítě nepotřebujete žádného administrátora.

Více informací najdete na www,oskar.cz/business nebo zavolejte na 800 77 77 00. 

Výběr článků

Načítám