Hlavní obsah

Platit pozdě faktury k úspěchu firmy nestačí

Komerční článek

Kdo by si nevzpomněl na slavnou hlášku o drahém prodávání či pozdním placení faktur z filmu „Jak básníci neztrácejí naději“. Platí to však i dnes? Co firma v dnešní době „špatné nálady“, všeobecných úspor a malého růstu skutečně potřebuje k přežití?

Článek

Firma s dobrým produktem může prosperovat kdykoliv. Musí ořezat náklady, soustředit se na to, co ji živí, používat moderní technologie a být flexibilní. Jednou z oblastí, kterou může dnes zefektivnit, je firemní hardware, software, lokální počítačová síť a její správa. Klasickým řešením je vše nakoupit, instalovat, udržovat a přizpůsobovat počtu zaměstnanců. Je to nákladné a odvádí to firmu od vlastní obchodní činnosti.

Dnes se může firma vzdát své počítačové sítě. Místo toho využívá software, který běží na zálohovaném a udržovaném hardwaru v bezpečí datových center připojených k internetu. Firma (také připojená k internetu) tento software využívá jen s použitím webového prohlížeče. Za toto tzv. „cloudové“ řešení platí jen podle počtu uživatelů softwaru za měsíc.

Kancelářské aplikace MS Office, elektronická pošta, kalendář, kontakty, videokonference, firemní a veřejný web jsou dostupné v cenách od desítek do stovek Kč/uživatele/měsíc pod názvem Office 365. Spolu se spolehlivým připojením k internetu jej nabízí v cenově výhodných balíčcích i Vodafone. Neváhejte se dozvědět více a zaregistrujte se na některou z prezentací firem Microsoft a Vodafone, pořádaných po celé ČR.

Výběr článků

Načítám