Hlavní obsah

Oslňte své okolí novým vzhledem! jednodenní kontaktní čočky v barvě

Novinky, Johnson & Johnson

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První barevné jednodenní kontaktní čočky na světě...

Foto: Alena Lochmannová

Žádosti o dotaci na snížení početních stavů prasete divokého mohou zájemci podávat od 3. dubna do 2. května 2017.

Článek

První v pohodlí

Kontaktní čočky 1-DAY ACUVUE představují konec starostí s péčí o čočky a zároveň poskytují vynikající pohodlí společné všem kontaktním čočkám značky ACUVUE.

Jak jistě víte, kontaktní čočky jsou český vynález, který umožnil lidem na celém světě zbavit se brýlí a vidět i bez nich. Je mnoho společností, které kontaktní čočky vyrábějí, ale nejvíce lidí se spoléhá na značku ACUVUE.

Nejjednodušším způsobem nošení kontaktních čoček nejen o dovolené a při sportu jsou kontaktní čočky značky 1-DAY ACUVUE. Ráno nasadíte nový pár kontaktních čoček, který večer vyhodíte. Nebudete mít žádné starosti s péčí o kontaktní čočky a kontaktní čočky pro vás budou skvělou alternativou k brýlím.

V letním období, ale i slunečném podzimu oceníte i to, že mají všechny kontaktní čočky značky ACUVUE UV filtr. Pokud si takové čočky pořídíte, neznamená to však, že nemusíte nosit sluneční brýle. Čočka chrání před UV zářením jen část oka a proto je nutné nadále používat i jiné ochranné pomůcky.

První v barvě

1-DAY ACUVUE COLOURSTM

- nejsnadnější způsob, jak změnit barvu vašich očí

Jednorázové jednodenní čočky - nejzdravější a nejpohodlnější způsob nošení kontaktních čoček - jsou poprvé k dispozici i v barvě.                        

1-DAY ACUVUE COLOURSTM jsou měkké barevné kontaktní čočky určené k nošení po dobu jednoho dne. Jsou ideální pro každodenní celodenní i pro příležitostné nošení např. na různé akce, večírky, do divadla, na diskotéku apod. Noste je, oslňte svým vzhledem a poté je vyhoďte - i zde platí: konec starostí s péčí o kontaktní čočky, žádné roztoky, žádná pouzdra...

Ať potřebujete korekci zraku nebo ne, můžete si vyzkoušet nový vzhled a výhody každodenně nových čistých a pohodlných čoček v pěti úžasných barvách - safírové, šedé, zelené, medové, nebo kaštanové. 1-DAY ACUVUE COLOURSTM jsou k dispozici v praktickém desetikusovém balení.

"Pohodlné barvy"

Díky unikátní technologii Colours-Wrapped-In-ComfortTM jsou barevné pigmenty uzavřeny uvnitř čirého materiálu kontaktní čočky. Barva se tak nikdy nedotýká očních tkání a čočka je dokonale hladká a pohodlná. U kontaktních čoček, které mění barvu očí se můžete setkat s přechodnými změnami vidění (nejčastěji za zhoršených světelných podmínek), které jsou způsobeny jejich zabarvením. Pokud tento problém přetrvává, konzultujte ho se svým kontaktologem.

Všechny kontaktní čočky značky ACUVUE,včetně 1-DAY ACUVUE COLOURSTM, chrání oči před škodlivým UV zářením.2

Nenechte se omezovat brýlemi a svěřte své oči do péče odborníků, kteří vám doporučí kontaktní čočky pro splnění vašich individuálních potřeb. Nyní máte navíc možnost pohodlně změnit barvu svých očí!

Více o jednotlivých typech kontaktních čoček značky ACUVUE  najdete na www,acuvue.cz. 

Výběr článků

Načítám